- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Ν. Μάκρης
Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης, από το ύψος της οδού Πανός έως τον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου, που είχε διακοπεί το πρωί, λόγω χιονόπτωσης. Ωστόσο, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας, στο ρεύμα προς το καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ.
Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη χώρα, προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο της δυτικής Κρήτης έχουν προκληθεί από το κύμα κακοκαιρίας που μαίνεται για δεύτερη ημέρα. Στα Λειβαδιώτικα όρη Μυλοποτάμου αποκλείστηκαν λόγω χιονόπτωσης τρία νεαρά άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, με την περιπέτειά τους να έχει αίσιο τέλος καθώς απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια φιλικών τους προσώπων.
Χιονόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα και σε περιοχές των Σφακίων ενώ, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, κυρίως στις ορεινές περιοχές του νομού, επικρατεί παγετός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.