Ελλαδα

Ελεύθερος ο «σατανιστής» της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας

Μετά από 24 χρόνια παραμονής στη φυλακή και 10 αιτήσεις αποφυλάκισης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334424-694120.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ Μ

Αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές της Αγιάς Χανίων ο Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος είχε καταδικαστεί για την υπόθεση των «σατανιστών της Παλλήνης».

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr ο 45χρονος Κατσούλας εξέτισε ποινή φυλάκισης 24 ετών και στο διάστημα αυτό υπέβαλε δέκα αιτήσεις αποφυλάκισης, οι οποίες είχαν όλες απορριφθεί. Άγνωστοι παραμένουν οι όροι της αποφυλάκισής του.

Πριν από τρία χρόνια είχαν αφεθεί ελεύθερα τα άλλα δύο μέλη της συμμορίας των σατανιστών, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη.

Οι τελετές μαύρης μαγείας ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 1992 από τους παιδικούς φίλους Κατσούλα και Δημητροκάλη, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, από την Παλλήνη.  Σε μία από αυτές, οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στο Κορωπί, την έγδυσαν, την χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, την στραγγάλισαν και στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα της με βενζίνη.

Οκτώ μήνες αργότερα δολοφόνησαν την Γαρυφαλλιά Γιούργα, καμαριέρα ενός ξενοδοχείου της Αθήνας και μητέρα ενός αγοριού. Στις 28 Δεκεμβρίου 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας σατανιστών και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, η οποία συμμετείχε στις φρικτές τελετές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ