- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Με δυσκολία θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου οι μετακινήσεις στην Αθήνα, λόγω της γενικής απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν ως εξής:
Λεωφορεία: Από 09:00 έως 21:00
Τρόλεϊ: Από 08:30 έως 21:00
Μετρό, ηλεκτρικός και τραμ: Από 10:00 έως 16:00
Τρένα
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για σήμερα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε όλο το δίκτυό της.
Λόγω της απεργίας, ματαιώθηκαν και τα βραδινά δρομολόγια της Τετάρτης 07/12 (με ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα), ενώ κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του Μετρό, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν, μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή).
Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη, με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.
Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45 και το τελευταίο 23:00 περίπου.
Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά, όπως, επίσης, θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία σήμερα
Σε Red Code οκτώ περιοχές
Ποιες περιοχές αφορά
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός την Τετάρτη
Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Βραχείας Φιλοξενίας
Δεν έχει σημασία μόνο πού θα πέσει το περισσότερο νερό
Πώς υποβάλλονται ενστάσεις
Σε κόκκινο συναγερμό 8 περιοχές
Πού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες
Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται αύριο να είναι έντονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.