Ελλαδα

24άωρη απεργία δημοσιογράφων σήμερα Τετάρτη

Γιατί γίνεται πριν από τη ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332970-690290.jpg

Σε 24άωρη απεργία που καλύπτει όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) έχουν κατέβει τα συνδικάτα των δημοσιογράφων σήμερα Τετάρτη 8 του Δεκέμβρη, από τις 6 το πρωί μέχρι την ίδια ώρα αύριο Πέμπτη.

Λεπτομερέστερα, την απεργία κήρυξαν τα συνδικάτα  ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ κλπ συμμετέχοντας στην 24άωρη πανελλαδική απεργία που γίνεται αύριο Πέμπτη 8 του μήνα. Τα δημοσιογραφικά συνδικάτα προηγούνται κατά μια μέρα, ώστε οι δημοσιογράφοι να μπορούν να καλύψουν απρόσκοπτα την αυριανή απερία.

Σε ανακοίνωσή τους η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ καλούν όλους τους εργαζόμενους στον Τύπο να περιφρουρήσουν την απεργία και να διασφαλίσουν την επιτυχία της. Γράφουν, μεταξύ άλλων: «τα σκληρά και επώδυνα προαπαιτούμενα της 2ης αξιολόγησης πλήττουν το σύνολο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στον χώρο του Τύπου». Υπογραμμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον χώρο του Τύπου δεν θα πάψουν να αγωνίζονται για τη δικαίωση των αιτημάτων τους, την αξιοπρέπεια και την Ελευθεροτυπία.

Συγκεντρώσεις απεργών δημοσιογράφων θα γίνουν σήμερα σε διάφορες πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα θα γίνει στις  12 το μεσημέρι, έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, στην οδό Ακαδημίας.

(Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Σταμάτης ΝΙκολόπουλος)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.