Ανακοίνωση υπ. Εργασίας για το δυστύχημα στην πλ. Βικτωρίας - διερεύνηση από το ΣΕΠΕ
Και συλλυπητήρια στους οικείους της Βασιλικής Παραστατίδου
To Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα περιθώρια για την πλήρη διερεύνηση του δυστυχήματος στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας, με μία εργαζόμενη νεκρή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.
Το υπουργείο εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους της Βασιλικής Παραστατίδου, η οποία έχασε τη ζωή της κατά την έκρηξη στο κατάσταση και εύχεται ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.
Σημειώνει ακόμη ότι κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του ατυχήματος και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια αλλά και να αποδοθούν ευθύνες, όπου διαπιστωθούν παραβάσεις στην τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.
Το ΣΕΠΕ ανταποκρινόμενο στον ρόλο του ως εγγυητής της εργατικής νομοθεσίας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα περιθώρια για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών, όπου αυτές αναλογούν, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.