Ελλαδα

Έδειραν τον Γερμενή της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι (video)

Μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331171-685868.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Επίθεση από 20 αγνώστους, που φέρονται να είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, δέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Αμαρουσίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, την ώρα που έπινε τον καφέ του. Στον βουλευτή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για άνανδρη δολοφονική επίθεση και συμπληρώνει πως: «Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά να τραπούν σε φυγή. Ο βουλευτής μας μετέβη για όλες τις προληπτικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό. Καλούμε τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου». καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πληροφορίες που ήθελαν τον αστυνομικό του Χρυσαυγίτη βουλευτή να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, ούτε και από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε τι λέει στο NewsIT ο φαρμακοποιός που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ