- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΓΣΕΕ: Στις 8 Δεκεμβρίου 24ωρη γενική απεργία
«Για να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα»
Την πραγματοποίηση 24ωρη γενικής πανελλαδικής απεργίας για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ.
Στη συνεδρίασή της αποφάσισε επίσης:
- Κεντροποιημένα Συλλαλητήρια την ίδια ημέρα, με στόχο τη μαζική και ενωτική συμμετοχή στις διαδηλώσεις.
- Περιφερειακές συσκέψεις για συντονισμό δράσης σε συνεργασία με Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα.
- Παραστάσεις διαμαρτυρίας.
- Συνεννόηση και συντονισμός με άλλες κοινωνικές ομάδες για την επίτευξη ενός ευρύτερου μηνύματος κοινωνικής αγανάκτησης.
- Σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου για περαιτέρω προγραμματισμό δράσης.
Σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία, τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και η ΓΣΕΕ θα χρησιμοποιήσει για ακόμη μία φορά, όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της, για να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν και σε αυτά που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια.
Διαμηνύει παράλληλα ότι ο κόσμος της μισθωτής εργασίας δεν έμεινε και δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία.
Όπως επισημαίνει, ο αγώνας είναι μονόδρομος και θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν, η άγρια λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, οι κοινωνικές περικοπές, η καταστροφή κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.