Ελλαδα

Αστυνομικός προειδοποιεί για τα προσφυγόπουλα: Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης… αγάπης

Με αφορμή τη φοίτησή τους στα ελληνικά σχολεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327061-675560.jpg
facebook.com/fotinos.pagiavlas

Η 10η Οκτωβρίου ήταν η πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς για τα προσφυγόπουλα και ο Φωτεινός Παγιαύλας, ο αστυνομικός που έχει υπηρετήσει σε σημεία υποδοχής προσφύγων σε απάντηση των όσων έλαβαν χώρα, προειδοποίησε για κίνδυνο μετάδοσης… αγάπης.

«Έζησα με τα προσφυγάκια- μεταναστάκια στη Πλ. Βικτωρίας, στον Ελαιώνα, στη Νάξο, στην Αμοργό, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στη Χίο, στον Κατσικά Ιωαννίνων, στο λιμάνι του Πειραιά και επιβεβαιώνω πως υπάρχει θέμα μετάδοσης. Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς! Να μη ξεχνάμε τα ελληνάκια, ειδικά αυτά που ζουν σε αποκλεισμένα χωριά και νησιά. Όμως, να μη ξεχνάμε και τα προσφυγάκια- μεταναστάκια και να έχουν από σήμερα μια καλή σχολική χρονιά! Αξίζει να συναναστρεφόμαστε με τα παιδιά, με όλα τα παιδιά!» ήταν το σχόλιο του στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook του.

Ο Φωτεινός Παγιαύλας δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιεί κι εκφράζεται ανοιχτά για κοινωνικά «ευαίσθητα» θέματα. Ενδεικτική η ανάρτησή του τις 17 Μαΐου – Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφυλοφοβίας, στην οποία φωτογραφήθηκε με την πρόεδρο του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού, γράφοντας: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ