- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη σύλληψη τριών υπηκόων Αλγερίας, ηλικίας 19, 20 και 24, προχώρησε η αστυνομία της Μυτιλήνης, για βιασμό και κλοπή 25χρονου υπηκόου Μαρόκου στη Μόρια.
Οπως σημειώνει το lesvospost, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα ξημερώματα της Κυριακής σε χώρο του Κέντρου Ταυτοποίησης Υπηκοότητας Αλλοδαπών, στη Μόρια της Λέσβου, οι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν τον 25χρονο σε συνουσία μαζί τους, ενώ προηγουμένως του είχαν αποσπάσει 320 ευρώ.
Το ποσό βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου και κατασχέθηκε.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για αδικήματα βιασμού και κλοπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Το περιστατικό είναι το δεύτερο σε λίγες μόνο ημέρες, καθώς είχε προηγηθεί ομαδικός βιασμός με θύμα έναν 15χρονο πακιστανικής καταγωγής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.