- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της 53χρονης από τη Νέα Μηχανιώνα: Βρέθηκε νεκρή
Στην παραλία στο Ποσείδι Χαλκιδικής
Τραγικός είναι ο επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά η οποία ήταν αγνοούμενη από τις 7 Σεπτεμβρίου, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της.
Η 53χρονη εντοπίστηκε την Κυριακή από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, νεκρή στην παραλία Ποσείδι Χαλκιδικής. Από εκεί μεταφέρθηκε στον λιμένα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής κι έπειτα στον Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
Εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα (σ.σ. Κυριακή 18/9), από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Θερμαϊκού κόλπου, 30 ν.μ. από «ΠΟΣΕΙΔΙ» Χαλκιδικής, σορός γυναικός.
Ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στον λιμένα Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου αναγνωρίσθηκε από οικείους της.
Πρόκειται για 53χρονη ημεδαπή για την οποία το Α.Τ. Νέας Μηχανιώνας διενεργεί προανάκριση εξαφανισθέντος ατόμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.