- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Εξελέγη τελικώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, παρά την πειθαρχική καταδίκη που του επιβλήθηκε τρεις ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση, ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ως νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών συγκεντρώνοντας το 48% των ψήφων.
Ο κ. Ντογιάκος τελικώς κατήλθε στο παρά πέντε υποψήφιος αφού ο Άρειος Πάγος εγγράφως διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής, καθώς μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, για προσβολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.
Η πειθαρχική του καταδίκη, που είχε ως αποτέλεσμα την έκπτωση του από τη θέση του προϊσταμένου, αλλά και τη μη συμμετοχή στις εκλογές, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης που έκανε λόγο για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικος Παρασκευόπουλος αρνήθηκε τα καταγγελλόμενα από την αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, ο κ. Ντογιάκος έλαβε 39 ψήφους επί 82 ψηφισάντων και εξελέγη, ενώ ο Αντώνιος Λιώγας έλαβε 30 και η Γεωργία Τσατάνη που ήταν επίσης υποψηφία επτά, ενώ τα υπόλοιπα ήταν λευκά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οδηγίες αυξημένης ασφάλειας από το ΥΝΑΝΠ μετά τα πλήγματα σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.