- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στάσεις εργασίας των εργαζόμενων σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη
Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις στην Αθήνα
Δύο στάσεις εργασίας, την προσεχή Πέμπτη, εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και στα τρόλεϊ του ΟΑΣΑ. Από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει κανένας μηχανισμός διάλυσης της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών, όσο και των εργαζομένων, και επικρίνει τους χειρισμούς της διοίκησης των «Οδικών Συγκοινωνιών» (ΟΣΥ).
«Με την εφαρμογή του χειμερινού προγραμματισμού δρομολόγησης και την σωρεία αστοχιών από πλευράς διοίκησης της Ο.ΣΥ, σχεδόν προδιαγράφεται η ταλαιπωρία του επιβατικού, κοινού καθώς και η εργασιακή εξόντωση των εργαζομένων. Εμείς, καθημερινά δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε κανέναν μηχανισμό διάλυσης της εταιρείας να λειτουργήσει, τόσο εις βάρος των επιβατών, όσο και των εργαζομένων», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνδικάτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.