- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ιβάν Σαββίδης: «Στενοχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε τόσα λίγα»
«Είμαι χαρούμενος για τα έσοδα των αδειών στον κρατικό προϋπολογισμό. Δίνω συγχαρητήρια στους νικητές» επισήμανε ο Ιβάν Σαββίδης βγαίνοντας από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας. «Ελπίζω τα έσοδα να βοηθήσουν ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους» συνέχισε ο κ. Σαββίδης μιλώντας στα ρωσικά.
Ερωτηθείς αν θα διεκδικήσει περιφερειακή άδεια, ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε «σίγουρα με ενδιαφέρει ο χώρος των μίντια».
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τη διαδικασία «πρωτότυπη» και συμπλήρωσε ότι «θύμιζε λίγο φυλακή». Επίσης είπε «Στενοχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε τόσα λίγα, έπρεπε να πληρώσει περισσότερα».
«Ακόμη και στις τουαλέτες πηγαίναμε με αστυνομικό» είπε ο Ιβάν Σαββίδης ενώ για το ύψος των χρημάτων που προσέφερε χωρίς να καταφέρει να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια είπε ότι έφτασε «μέχρι εκεί που έπρεπε».
«Στην τελευταία φάση έδωσα μηδενικά ποσά» αποκάλυψε ο Ιβάν Σαββίδης και έκλεισε τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Εκπλήρωσα την αποστολή μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.