Ελλαδα

Οργισμένη ανακοίνωση Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον γιο τους

Τι απαντούν για τα περί γάμου του με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου εξέδωσαν ανακοίνωση και εκφράζουν την οργή τους για τα δημοσιεύματα αναφορικά με τον γιο τους, Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Σημειώνουν ότι οι «συκοφαντικές και ανοίκειες» επιθέσεις στην οικογένεια Αγγελόπουλου τον τελευταίο καιρό έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και προειδοποιούν ότι θα κινηθούν για να υπερασπιστούν την υπόληψή τους. «Δεν υπάρχει πια κανένα όριο ανοχής, ούτε περιθώριο σιωπής. Όλα εξαντλήθηκαν», τονίζει το ζεύγος.

Η ανακοίνωση ως έχει:

«Δεχόμαστε ως οικογένεια, τον τελευταίο καιρό, πέρα από κάθε ανεκτό όριο συκοφαντική και ανοίκεια επίθεση κατά της υπόληψης και της ακεραιότητάς μας. Όπως συχνά έχει γίνει στο παρελθόν.

Με ψευδές δημοσίευμα επιχειρήθηκε επίθεση ακόμη και κατά του γιου μας.

Δεν υπάρχει πια κανένα όριο ανοχής, ούτε περιθώριο σιωπής. Όλα εξαντλήθηκαν.

Στην παρακμή πλευρών της σύγχρονης Ελλάδας στεκόμαστε υπερασπιζόμενοι την ακεραιότητα και την υπόληψη της οικογένειάς μας.

Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου».

Να θυμίσουμε ότι κάποιες εφημερίδες και ορισμένα σάιτ ανέφεραν ότι ο γιος τους, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είχε παντρευτεί στη Νέα Υόρκη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα είχε κάνει και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.