- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου της Ορμύλιας Χαλκιδικής στον ανακριτή Πολυγύρου και ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταχθεί στα φυλακές Διαβατών.
Ο Αλβανός συλληφθείς μετά από δύο προθεσμίες που ζήτησε και έλαβε τις προηγούμενες μέρες, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, όπως επίσης για το γεγονός ότι μετά το φονικό άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 18 μέρες, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, θέτοντας κατ' αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τη ζωή του ανήλικου.
Την περασμένη Τετάρτη, ο συνήγορός του είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι ο 33χρονος αισθάνεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και είναι αποφασισμένος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.