- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συλλαλητήριο και πορεία ΑΔΕΔΥ την Τρίτη για το ασφαλιστικό
Συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ αύριο στις 18:00, την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το ασφαλιστικό.
Χαρακτηρίζει το επίμαχο σχέδιο της κυβέρνησης βαθιά αντιλαϊκό, λέγοντας ότι «κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά».
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «το αντιδραστικό νομοσχέδιο μπορεί και πρέπει να μπλοκαριστεί και να μην ψηφιστεί με τη δύναμη ενός πανεργατικού – παλλαϊκού ξεσηκωμού με άμεση κλιμάκωση των πολύμορφων κινητοποιήσεων με συλλαλητήρια, καταλήψεις, αποκλεισμούς δρόμων με τη γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016 και την παραπέρα κλιμάκωση, με στόχο να μην τολμήσει η συγκυβέρνηση να το καταθέσει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.