Ελλαδα

Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής

Συνελήφθη την Κυριακή σε μια καλύβα μαζί με τον μικρό του γιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318136-626541.jpg

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολύγυρου αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 34χρονος Κλοντ Λέσι ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε και να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και εν συνεχεία να άρπαξε τον μικρότερο γιο του Φοίβο, ηλικίας 4 ετών.

Ο φερόμενος συζυγοκτόνος συνελήφθη σε μια καλύβα λίγο έξω από το χωριό Ορμύλια Χαλκιδικής, από το χωριό δηλαδή όπου έγινε το φονικό.

Ο 34χρονος Αλβανός έγινε αντιληπτός από εργάτες, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής σε άδεια αποθήκη-καλύβα έξω από το χωριό όπου ζούσε και έγινε το φονικό. Οι εργάτες τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε μαζί με τον μικρό γιο του, δεν προέβαλε αντίσταση και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πολυγύρου. Εκεί φέρεται να είπε: «Ήρθα εδώ τα ξημερώματα με το παιδί. Μετά τη δολοφονία της γυναίκας μου προσπάθησα πολλές φορές να φύγω, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί οι δρόμοι είχαν πολλά μπλόκα. Όλες αυτές τις ημέρες γύριζα με το παιδί από καλύβα σε καλύβα». Στη συνέχεια, φέρεται να δήλωσε: «Μετανιώνω, ζητώ συγγνώμη» επειδή κούρασε τους αστυνομικούς και δεν παραδόθηκε από την πρώτη ημέρα.

Εν τω μεταξύ, τον 4χρονο αγόρι, ο μικρός Φοίβος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από όπου πήρε εξιτήριο λίγο αργότερα με συμπτώματα ελαφριάς αφυδάτωσης, ενώ είναι εμφανώς ταλαιπωρημένος, καθώς όπως είπε στον παππού του τα βράδια δεν κοιμόταν επειδή έκανε κρύο.

Φτάνοντας στο σπίτι των παππούδων του την Κυριακή ζήτησε τη μητέρα του, ενώ λίγο αργότερα και τον πατέρα του. Μετά έκανε τρεις ζωγραφιές, μία για τον ίδιο, μία για τον παππού του και μία για τον μεγαλύτερο αδελφό του Ιάσονα και μετά ζήτησε να τον αφήσουν να κοιμηθεί.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ