Ελλαδα

Συνέλαβαν την μητέρα και τον πατριό του Κωστή Πολύζου για την δολοφονία του

Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης/ δολοφονίας στη Σιάτιστα Κοζάνης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνελήφθησαν στην Ελευσίνα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ως δράστες της δολοφονίας του στη Σιάτιστα Κοζάνης, στις 18 Φεβρουαρίου 2011.

Ο 23χρονος Κωστής Πολύζος είχε εξαφανισθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης, ενώ το πτώμα του (φαγωμένο από σκυλιά) είχε βρεθεί επτά μήνες αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο κτήμα του πατριού του, σε κοντινή απόσταση από τη Σιάτιστα. Το πτώμα του άτυχου νεαρού ήταν σκεπασμένο με κλαδιά και θάμνους και είχε βρεθεί από κυνηγό.

Το ΑΠΕ αναφέρει ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου είχαν πάρει ένα μεγάλο δάνειο για την αγορά σπιτιού στο όνομά του και υπήρχαν συνεχείς τσακωμοί μεταξύ τους. Το μοιραίο βράδυ, μετά από ακόμη έναν καυγά ανάμεσα στον Κωστή Πολύζο και τον πατριό του, ο τελευταίος τον σκότωσε και μαζί με τη μητέρα του 23χρονου τον μετέφεραν στο κτήμα του, όπου τον έθαψαν.

Με την υπόθεση εξαφάνισης είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη και υπάρχει το σχετικό βίντεο με την μητέρα του Πολύζου που μιλούσε για την εξαφάνισή του.