Ελλαδα

Η μπηχτή του Σεραφείμ για την απουσία Τσίπρα-Παυλόπουλου από τον Πειραιά

Η μπηχτή του Σεραφείμ για την απουσία Τσίπρα-Παυλόπουλου από τον Πειραιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316630-624647.jpg

Με μια υπαινικτική παραβολή για το αλάτι και τον πόνο που προκαλεί σχολίασε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ την απουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλος και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αλλά και την απουσία της τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ.

«Ο κάθε πιστός, κληρικός ή λαϊκός έχει την υποχρέωση κατ' επιταγή του Χριστού να είναι άλλας» ξεκίνησε τη δήλωση του ο κκ Σεραφείμ, σύμφωνα με το pireasnews.gr.

«Αν είμαστε ζωντανό αλάτι παρεμποδίζουμε τη σήψη και αντιμετωπίζουμε τη σαπρότητα των κοσμικών κοσμοειδώλων» συμπλήρωσε σε μια πρώτη νύξη για την εκπεφρασμένη διαφωνία του με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, που αποτέλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την αφορμή για την απουσία του πρωθυπουργού αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πειραιά.

«Αλλά το αλάτι έχει και μια άλλη ιδιότητα, επιφέρει δριμύ και οδυνηρό άλγος και αυτό φαίνεται ότι συνέβη σήμερα» κατέληξε ο κ. Σεραφείμ παραθέτοντας και μια περικοπή από το βιβλίο «Σοφία Σολομώντος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ