- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πένθος για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε η αδελφή του τέως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιου για την αρχηγία του κόμματος, Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Η Βάσω Μεϊμαράκη, τα τελευταία 24ώρα, νοσηλευόταν σε κλινική των Αθηνών. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από το κοιμητήριο Ζωγράφου.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για την απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.