- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στη χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων με άφθονη ηλιοφάνεια, υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και εξασθενημένους ανέμους.
Ωστόσο νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν ευνοϊκές για το σχηματισμό ομιχλών, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδα θα εκδηλωθεί παγετός. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία η πιο θερμή ημέρα θα είναι η παραμονή των Χριστουγέννων (Πέμπτη 24/12) οπότε οι θερμοκρασίες ίσως ξεπεράσουν τοπικά τους 20 βαθμούς.
Η θερμοκρασία σημερα Τετάρτη θα κυμανθεί από -5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα κυρίως το πρωί αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Σαρωνικό σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με πολύ κρύο νωρίς το πρωί και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δουλεύω απο το '96 χωρίς ρεπό. Βασικά, δεν δουλεύω, είναι το χόμπι μου. Να θυμάστε ότι πάντα ο άνθρωπος είναι η Ιθάκη»
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ
Ο χάρτης με τις οκτώ υψηλότερες μέγιστες ριπές
Ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τι ισχύει για τα δρομολόγια
Το τέταρτο απόσπασμα από το υπό ολοκλήρωση και υπό έκδοση δοκίμιό μου με αναφορά στο Άγιον Όρος και την Αθωνική Πολιτεία
Βελτιωμένη η εικόνα σε σχέση με χθες
Από αέρος επιχειρούν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη
Bασική αιτία των τελευταίων πυρκαγιών η αμέλεια, λέει ο γενικός γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Εικόνες από χιλιάδες ταξιδιώτες που ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στα πλοία
Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού της
Κόντρα για τις ευθύνες διαχείρισης απορριμάτων στον ΧΥΤΑ μετά τη μεγάλη πυρκαγιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.