- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, ενώ νωρίς το πρωί κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες και στα ηπειρωτικά παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 0 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 6 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα ανοικτά τοπικά ισχυροί.
Ηλιοφάνεια με αρκετό κρύο και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με πολύ κρύο το πρωί, σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Στο σημείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.