- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φεστιβάλ αφιερωμένο στους πρόσφυγες θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο FUZZ (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς). Η είσοδος είναι 6 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν σε κινήσεις που υποστηρίζουν πρόσφυγες και μετανάστες σε Αθήνα και νησιά του Αιγαίου.
Οι συναυλίες θα αρχίσουν στις 21.30 και στη σκηνή θα ανέβουν οι: Φοίβος Δεληβοριάς (φωτογραφία), Μαριέττα Φαφούτη, Zebra Tracks, The Noise Figures, The Jaguar Bombs, 307 Jam Squad και The Snails.
Από τις 19.30 θα αρχίσουν να προβάλλονται οι μικρού μήκους ταινίες: «45 Βαθμοί» του Τζώρτζη Γρηγοράκη, «Σύκο» του Νικόλα Κολοβού, «Joanna» του Παναγιώτη Φαφούτη,
«Κουτί» της Κατερίνας Γιαννακοπούλου, «Βόλτα» της Στέλλας Κυριακοπούλου, «Χαμομήλι» του Νεριτάν Ζιντζιρία, «Dye» του Γιώργου Τελτζίδη.
Το φεστιβάλ θα ανοίξει από τις 18.30 με bazaar διαφόρων ειδών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.