Ελλαδα

Απολύθηκε από τη Βουλή υπάλληλος με πλαστό πτυχίο

Και είναι ο πρώτος…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
314789-232589.jpg

Η Βουλή έδωσε το πράσινο φως για την πρώτη απόλυση υπαλλήλου της λόγω πλαστού πτυχίου. Πρόκειται για μόνιμο υπάλληλο που εργαζόταν για χρόνια στον τομέα μηχανοργάνωσης της Βουλής στη θέση Αναλυτών-Προγραμματιστών, θέση πτυχιούχων Ανώτατης Εκπαίδευσης. 

Η Βουλή απευθύνθηκε στο πανεπιστήμιο για να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα ή μη του πτυχίου. Τον περασμένο Μάιο ήρθε η απάντηση του πανεπιστημίου, με την οποία πιστοποιούσε ότι το πτυχίο ήταν πλαστό. Σύμφωνα με πληροφορίες μία ημέρα μετά την απάντηση του πανεπιστημίου, ο εν λόγω υπάλληλος έκανε αίτηση παραίτησης από την Βουλή. Στη συνέχεια έκανε και δεύτερη αίτηση παραίτησης, ωστόσο η Βουλή πρόλαβε και προχώρησε στην απόλυσή του πριν ικανοποιηθεί το αίτημά του για παραίτηση. Η απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια και η υπόθεση παραπέμπεται πλέον στον Εισαγγελέα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Seniors χωρίς σύνεση: Οι θάνατοι ταξιδιωτών στην Ελλάδα και η ατομική ευθύνη
Seniors χωρίς σύνεση: Οι θάνατοι ταξιδιωτών στην Ελλάδα και η ατομική ευθύνη

Μεγαλώνουμε, γερνάμε και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα δυο-τρία απλά πράγματα, μεταξύ των οποίων είναι οι κίνδυνοι από την ηλιακή ακτινοβολία και τη σωματική καταπόνηση

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.