Οικογένεια Γρηγορόπουλου: Διακηρύξεις Ρωμανού/ αναρχικών προσβάλλουν τη μνήμη του Αλέξη
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η μητέρα του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου κ. Τζίνα Τσαλικιάν λέει στο περιβάλλον της ότι «δεν μας αφορούν τα όσα λένε περί “μαύρου Δεκέμβρη” κλπ, ούτε οι απειλές βίας, απ'όπου και αν προέρχονται, θεωρούμε μάλιστα ότι προσβάλλουν τη μνήμη του παιδιού».
«Δεν έχουμε καμιά διάθεση, ούτε θέλουμε ν'ανοίξουμε διάλογο με τον Ρωμανό ή με τρομοκρατικές οργανώσεις γι'αυτό το θέμα» λέει στην εφημερίδα ο σύντροφος της μητέρας του Αλ. Γρηγορόπουλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου. Η κ. Τσαλικιάν είναι αντίθετη με την αστυνομική βία όπως και με αυτές τις διακηρύξεις, και επαναφέρει την πρότασή της η 6η Δεκεμβρίου να καθιερωθεί ως «Ημέρα κατά της βίας με θύματα νέους ανθρώπους», σημειώνει. «Ανησυχεί για την ευκολία με την οποία εκδηλώθηκε ως τώρα η αστυνομική βία, όπως και με τις απειλές για βία από αναρχικές ομάδες, στο όνομα μάλιστα του δολοφονημένου γιου της, Αλέξανδρου. Αυτό πρέπει να σταματήσει» συμπληρώνει.
Παράλληλα, αναφέρεται στο δημοσίευμα, η κ. Τσαλικιάν εμφανίζεται ενοχλημένη από την «προσπάθεια ανώτερων αστυνομικών πριν και μετά τη δίκη να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα, παρουσιάζοντας την εν ψυχρώ δολοφονία ως ατύχημα και να συγκαλύψουν κρίσιμα στοιχεία, με στόχο να δικαιολογήσουν τους ειδικούς φρουρούς Κορκονέα και Σαραλιώτη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.