Η ΕΛΑΣ ψάχνει μάρτυρες και δείχνει βίντεο από τον δολοφόνο ηλικιωμένου
Στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία βίντεο και φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας άνδρα ο οποίος είναι ο κύριος ύποπτος για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένου έξω από το διαμέρισμά του στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2014.
Ο δράστης είναι αγνώστων στοιχείων και για αυτό η ΕΛΑΣ προκειμένου να τον εντοπίσει δίνει στη δημοσιότητα για έξι μήνες, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, το υλικό που έχει βρεθεί.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388340 και 388451.Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου 2014, 88χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από την είσοδο του διαμερίσματός του, στην περιοχή της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στην τραχηλική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με τη μακροσκοπική εξέταση Ιατροδικαστή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.