Ελλαδα

Νέα 48ωρη απεργία της ΠΝΟ - δεμένα τα πλοία ακόμα δύο μέρες

Ποια πλοία θα εξαιρούνται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5869408.jpg
ΑΠΕ

Νέα 48ωρη απεργία από τις 06:00 της Τετάρτης προκήρυξε η ΠΝΟ σκληραίνοντας τη στάση της απέναντι στην κυβέρνηση, ενώ αποφάσισε να μην εξαιρέσει τα τρία πλοία με τα οποία μεταφέρονται οι πρόσφυγες από τα νησιά στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση είχε ζητήσει είτε να επιτραπεί ο απόπλους των πλοίων είτε, εναλλακτικά, να επιτραπεί να χρησιμοποιηθούν ως χώροι φιλοξενίας στα νησιωτικά λιμάνια όπου βρίσκονται.

Στην κινητοποίησή της που είχε προηγηθεί, η Ομοσπονδία είχε ζητήσει κατανόηση και συμπαράσταση από τους πολίτες, καθώς «ο αγώνας ο οποίος τώρα αρχίζει δεν είναι αγώνας που αφορά μόνον τους Έλληνες ναυτεργάτες αλλά αφορά όλη την ελληνική κοινωνία».

«Οι ναυτεργάτες δεν διεκδικούν τίποτε νέο, απλά ορθώνουν το ανάστημά τους ενάντια στη λαίλαπα των μνημονίων και στις νέες απαιτήσεις της τρόικας», επισήμαναν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.