Το Summer Camp φέρνει τις διακοπές στην πόλη
Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης πλημμυρίζει από παιδική δημιουργικότητα
Σίγουρα οι διακοπές στα νησιά και στην εξοχή είναι καλύτερες από αυτές στις πόλεις, ιδιαίτερα για τα παιδιά. Η σχολική χρονιά είναι κοντά στην έναρξη της και όλοι γυρνάνε πίσω στην καθημερινότητα σιγά σιγά αλλά όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρεθεί στην πόλη για να διασκεδάσουν τα παιδιά.
Μέσα από την επαφή με υλικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία, μαγειρική και πολλά άλλα, το Summer Camp του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης προτείνει αξέχαστες δημιουργικές και βιωματικές διακοπές στο κέντρο της Αθήνας.
Ομάδες παιδιών θα παίξουν και θα συμμετάσχουν σε δράσεις, δημιουργικές εκδρομές και ξεναγήσεις με αφετηρία το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και στη συνέχεια σε γειτονικά Μουσεία και χώρους Τέχνης. Θα εξερευνήσουν γειτονιές της Πλάκας και θα κάνουν πικ νικ στου Φιλοπάππου, θα ζωγραφίσουν σε μυστικές γωνιές του Εθνικού Κήπου, θα κάνουν περιβαλλοντικές εξορμήσεις και θα μάθουν παραδοσιακά παιχνίδια.

Ο δημιουργικός χρόνος που θα έχουν τα παιδιά μέσα στο Μουσείο περιλαμβάνει εικαστικά, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική κίνηση, εργαστήρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής. Επίσης θα γίνουν προβολές, αφηγήσεις παραμυθιών και λογοτεχνικής παιδείας, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες.
Το πρόγραμμα διατίθεται σε πακέτα προσφοράς ειδικά διαμορφωμένα για οργανωμένες ομάδες παιδιών καθώς και από ομίλους εταιρειών. Τα εργαστήρια διεξάγονται από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες του μουσείου και το υπεύθυνο προσωπικό του μουσείου θα φροντίσει για την ομαλή ροή του προγράμματος και την ασφάλεια των παιδιών.
Έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών και τα τμήματα οργανώνονται σε ομάδες των δώδεκα (12) ατόμων, μέχρι δύο τμήματα συνολικά σε κάθε περίοδο.
Κάθε περίοδος είναι μοναδική και δεν επαναλαμβάνεται και σε κάθε μια από αυτές το πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκδρομή με το τρενάκι με ειδική ξενάγηση για τα παιδιά.
Περίοδοι διεξαγωγής
29 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου / 5 Σεπτεμβρίου - 9 Σεπτεμβρίου
Κάθε περίοδος έχει διάρκεια πέντε (5) εργασίμων ημερών (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από ώρα 8:00 έως 13:30 ή έως 16:30.
Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: σακίδιο, παγούρι, καπέλο και άνετα ρούχα.`
Κόστος συμμετοχής
110 ευρώ για το πρόγραμμα έως τις 13:30 και 140 ευρώ για το πρόγραμμα έως τις 16:30.
Προβλέπεται έκπτωση στα αδέλφια και στη συμμετοχή σε περισσότερες από μία περιόδους.
Το ημερήσιο κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται δεκατιανό (δεν περιλαμβάνεται το γεύμα που πρέπει να το έχουν από το σπίτι σε κατάλληλη συσκευασία).
Το υλικό που θα προκύψει από τις δραστηριότητες (τετράδια εργασίας, λογοτεχνικά κείμενα, καλλιτεχνικές δημιουργίες) θα δοθεί στα παιδιά σε αναμνηστικό ντοσιέ.
Info
29 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου / 5 Σεπτεμβρίου - 9 Σεπτεμβρίου. Τριπόδων 23, Πλάκα.
Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής: 2103250341 ή info@ekedisy.gr ή ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.