Ελλαδα

Μια νύχτα στο θέατρο με 19 παππούδες και γιαγιάδες

Εθελοντές συνοδεύουν στο θέατρο, παπούδες και γιαγιάδες και περνούν υπέροχα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας τρυφερός, ευχάριστος συνδιασμός. Εθελοντές, νέοι άνθρωποι, να συνοδεύσουν στο θέατρο ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν έχουν την ευκολία, ή τη δυνατότητα, ή την παρέα να πάνε μόνοι τους.

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που έγινε πραγματικότητα και άφησε αναμνήσεις από μια γλυκειά βραδιά.

Eίκοσι-επτά εθελοντές της GloVo «υιοθέτησαν» για μια νύχτα δεκαεννιά παππούδες και γιαγιάδες και τους συνόδευσαν στην παράσταση «Η Βασίλισσα του Χιονιού» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Η δράση έλαβε χώρα στις 26 Δεκεμβρίου από τις 5.30μμ μέχρι τις 11.30μμ. Οι εθελοντές παρέλαβαν τους «υιοθετημένους» παππούδες και γιαγιάδες από το φιλανθρωπικό σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου και το 3ο ΚΑΠΗ Αθηνών, τους συνόδευσαν στις εγκατάσεις της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, παρακολούθησαν την παράσταση «Η Βασίλισσα του Χιονιού» και στη συνέχεια τους επέστρεψαν «σπίτι». Τη μεταφορά από και προς τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ανέλαβαν τα Taxibeat. 

«Έχουμε την τάση να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα δικά μας μάτια. Μα αυτό που είναι δικό σου δεδομένο δεν είναι πάντα και δεδομένο του άλλου. Τα Χριστούγγενα είναι μια καλή αφορμή μα δε φτάνει. Αν κάθε μέρα κάθε ένας από εμάς αφιέρωνε λίγο από το χρόνο και από το ενδιαφέρον του στο διπλανό του ο κόσμος μας θα ήταν λίγο καλύτερος» - η δήλωση του Kωσταπάνου Μηλιαρέση, ιδρυτή και CEO της Glovo.

Η GloVo είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα εθελοντών, στην οποία άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν ως εθελοντές και να συμμετέχουν σε κάθε είδους events ανάλογα με την τοποθεσία τους, τα ενδιαφέροντά τους και τις ικανότητές τους. Επίσης οι διοργανωτές εκδηλώσεων και events μπορούν να επωφεληθούν βρίσκοντας εθελοντές που θα απασχοληθούν στο δικό τους event.

Περισσότερες πληροφορίες: glovo.com.gr/

image

image

image

image

image