Ελλαδα

Χαλκιδική: Αιματηρή συμπλοκή μετά από καυγά σε beach bar

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Ποτιδαία Χαλκιδικής μετά το αιματηρό περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από ένα beach bar. Ένας νεαρός ομογενής από την Γεωργία φαίνεται να άνοιξε πυρ εναντίον μιας παρέας Ελλήνων σκοτώνοντας έναν από αυτούς και τραυματίζοντας άλλους τρεις. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Τα αιτία της συμπλοκής μεταξύ των ανδρών παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες τρεις Έλληνες διαπλεκτίστηκαν έντονα με τον 29χρονο ομογενή, ενώ σε ενίσχυση των τριών νεαρών έφτασαν άλλοι έξι φίλοι τους. Ο Γεωργιανός έφυγε από το beach bar για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα οπλισμένος και να αρχίσει να πυροβολεί.

Ένας 34χρονος από την παρέα των έξι Ελλήνων βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Ένας 28χρονος, που είναι αστυνομικός και αδελφός του νεκρού, διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης. Ένας 39χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται τραυματισμένος στην φτέρνα ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μετά από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή αμέσως μετά το περιστατικό, τον συνέλαβαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα.