Ελλαδα

«Χρηματίζεται» και ο Αρκάς γιατί «πολεμάει» την κυβέρνηση;

O αγαπημένος σκιτσογράφος αποφάσισε να αναστείλει τις αναρτήσεις στο Facebook

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια περίεργη επίθεση έχει ξεκινήσει κατά του Αρκά αλλά προς το παρόν υπάρχει μυστήριο. Υποτίθεται ότι η επίθεση στον Αρκά γίνεται για αυτό το σκίτσο, αλλά όσο και αν ψάξαμε το σκίτσο αυτό δεν υπάρχει πουθενά σε επίσημη ανάρτηση του Αρκά, παρά μόνο σε ένα blog.

image

Βέβαια στη σελίδα του Αρκά στο Facebook υπάρχουν άλλα σκίτσα ικανά να ερεθίσουν τους πολύ ευερέθιστους υποστηρικτές της κυβέρνησης και να οδηγήσουν σε αυτή την ανακοίνωση: «Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μεχρι νεοτέρας. Ο Διαχειριστής» και τελικά σε αυτή την ανακοίνωση: «Στο κλίμα της πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απόλυτα έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB».

Φυσικά ο κόσμος συμπεριφέρεται σε έναν από τους καλύτερους –και πιο πολυμεταφρασμένους–σκιτσογράφους της εποχής μας με την απαραίτητη αγάπη και υποστήριξη και τουλάχιστον αυτό είναι ευχάριστο.

Posted by ARKAS -The Original Page on Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Posted by ARKAS -The Original Page on Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015