Κοσμος

Σον «Diddy» Κομπς: Εσπευσμένα από τη φυλακή σε νοσοκομείο μετά από τραυματισμό στο κεφάλι

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς τραυματίστηκε ο 56χρονος ράπερ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συναγερμός για τον Diddy στη φυλακή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο Σον «Diddy» Κομπς μετά από τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ εκτίει την ποινή του στην ομοσπονδιακή φυλακή FCI Fort Dix στο Νιου Τζέρσεϊ.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 56χρονος μουσικός παραγωγός και ράπερ μεταφέρθηκε από τη φυλακή τα ξημερώματα του Σαββάτου προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς τραυματίστηκε ούτε σε ποιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε.

Ο Κομπς φέρεται να έφυγε από το σωφρονιστικό κατάστημα περίπου στη 1 τα ξημερώματα και να επέστρεψε πριν από τις 7 το πρωί, παραμένοντας εκτός φυλακής για λίγες μόνο ώρες.

Είχε τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του στη φυλακή

Η μεταφορά του στο νοσοκομείο ήρθε λίγες ημέρες μετά από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Κομπς είχε υποστεί πειθαρχικές κυρώσεις στη φυλακή για «διαταρακτική συμπεριφορά».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του αφαιρέθηκαν 41 ημέρες που είχε συγκεντρώσει ως πίστωση καλής διαγωγής, γεγονός που μετέθεσε την προβλεπόμενη ημερομηνία αποφυλάκισής του από τον Ιανουάριο στον Μάρτιο του 2028.

Δημοσιεύματα ανέφεραν επίσης ότι είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο που απαγορεύεται στη φυλακή. Άλλοι ισχυρισμοί που έχουν δημοσιευθεί για προνομιακή μεταχείρισή του εντός του σωφρονιστικού καταστήματος δεν έχουν επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα.

Η καταδίκη του

Ο Σον Κομπς καταδικάστηκε το 2025 σε ποινή φυλάκισης 50 μηνών για δύο αδικήματα που αφορούσαν μεταφορά προσώπων με σκοπό την πορνεία. Στην ίδια δίκη αθωώθηκε από τις σοβαρότερες κατηγορίες για sex trafficking και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Κομπς έχει αρνηθεί κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση και έχει ασκήσει έφεση κατά της καταδίκης του.

Πηγή: New York Post / TMZ