- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πλαφόν στα εισιτήρια του λεωφορείου ετοιμάζεται να βάλει ο Άντι Μπέρναμ στη Βρετανία
Ο Άντι Μπέρναμ, ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, δεσμεύτηκε ότι θα μειώσει την τιμή του εισιτηρίου στο λεωφορείο ακόμα και κατά το 1/3.
Το Sky News μετέδωσε ότι το προωθούμενο μέτρο αφορά αποκλειστικά το εισιτήριο μιας διαδρομής με το λεωφορείο. Θα τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο και θα ενεργοποιηθεί με τη μορφή πλαφόν στις δύο λίρες.
«Οπως είπα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα καθήκοντα θα οικοδομήσω μια χώρα για όλους, παντού. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη σύνδεση των κοινοτήτων, καλύτερη πρόσβαση σε ευκαιρίες και λιγότερα βάρη για τις ζωές των ανθρώπων» δήλωσε ο Άντι Μπέρναμ.
Η συγκεκριμένη εξαγγελία έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για κατάργηση του ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα, από την 1η Οκτωβρίου και μετά.