- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Σοκ στη Βρετανία: Νεκρή 24χρονη στρατιωτικός μετά από πτώση από άλογο
Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο θάνατος της 24χρονης στρατιωτικού Σιάρα Σάλιβαν, μέλους του επίλεκτου σώματος King's Troop Royal Horse Artillery, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση από το άλογό της στο Royal Windsor Horse Show.
🔴 A King’s Troop soldier who was killed after being thrown from her horse during a show has been named
— The Telegraph (@Telegraph) May 18, 2026
Ciara Sullivan, of the Royal Horse Artillery, fell at around 7pm on Friday after exiting the arena at the Royal Windsor Horse Show 🔗https://t.co/ghMKCbcDsu pic.twitter.com/ghoydFvyCz
Η 24χρονη έπεσε από το άλογό της περίπου στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, λίγη ώρα αφού είχε αποχωρήσει από την αρένα μετά την παράσταση, όπου είχε συμμετάσχει σε επίδειξη μπροστά στον βασιλιά Κάρολο Γ’ και παρά την άμεση ιατρική βοήθεια υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της επί τόπου, αναφέρει η Daily Mail. Η αστυνομία του Thames Valley ανέφερε ότι ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ανεξήγητος αλλά μη ύποπτος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί της, η οικογένεια και φίλοι μίλησαν για μια «λαμπρή προσωπικότητα» και μια εξαιρετική ιππέα και στρατιώτη, που είχε αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία και στα άλογα. Η ίδια είχε συμμετάσχει σε σημαντικές τελετές και αποστολές, όπως η κρατική κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και η στέψη του βασιλιά Καρόλου, ενώ θεωρούνταν ιδιαίτερα ικανή εκπαιδεύτρια και σεβαστό μέλος της μονάδας της.
La famille d'une cavalière de l'armée décédée après une représentation devant le roi Charles a rendu un hommage émouvant à leur fille.
— Claire Langoulant - Royaliste Légitimiste (@ClaireRoya14724) May 18, 2026
Ciara Sullivan, membre de la King's Troop, Royal Horse Artillery, a été mortellement blessée lors d'un incident survenu vendredi soir.
Elle… pic.twitter.com/To1eB9uJh8
Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη, με τον βασιλιά Κάρολο να δηλώνει «σοκαρισμένος και συντετριμμένος». Παράλληλα, στρατιωτικοί αξιωματούχοι και συνάδελφοί της τόνισαν ότι η απώλειά της αφήνει μεγάλο κενό στον βρετανικό στρατό, ενώ πλήθος ανθρώπων από τον χώρο της ιππασίας την αποχαιρέτησε ως μια εξαιρετικά ταλαντούχα και εμπνευστική παρουσία.