Κοσμος

Τραγωδία πριν από τη συναυλία της Σακίρα στο Ρίο: Σκοτώθηκε τεχνικός, παγιδεύτηκε σε σύστημα ανύψωσης

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη συναυλία της Σακίρα στη Βραζιλία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τραγωδία πριν από τη συναυλία της Σακίρα στο Ρίο: Σκοτώθηκε τεχνικός, παγιδεύτηκε σε σύστημα ανύψωσης

Εργαζόμενος έχασε τη ζωή του χθες Κυριακή στο Ρίο ντε Ζανέιρο, σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης σκηνής όπου προγραμματίζεται τη 2η Μαΐου συναυλία με τη διάσημη κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, γνωστοποίησαν οι αρχές και οι οργανωτές.

Ο άνδρας παγιδεύτηκε και τα πόδια του συνθλίφτηκαν σε «σύστημα ανύψωσης» προτού τον απεγκλωβίσουν άλλοι παρόντες.

«Δυστυχώς, ο τεχνικός πέθανε στο νοσοκομείο», ανέφερε σε λακωνική ανακοίνωσή της η εταιρεία Bonus Track, διοργανώτρια της συναυλίας.

Για πάνω από δύο εβδομάδες, εργάτες στήνουν μεγάλη σκηνή στην άμμο της διεθνώς γνωστής παραλίας Κοπακαμπάνα, όπου αναμένεται να συρρεύσει το Σάββατο πελώριο πλήθος κόσμου, αποτελούμενο από Βραζιλιάνους και ξένους τουρίστες.