- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές σε ηλικία 57 ετών - Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η Νάντια Φαρές. Πριν από μία εβδομάδα η ηθοποιός είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα.
Η Νάντια Φαρές άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή (17.4), μετά από ατύχημα σε πισίνα αθλητικού συγκροτήματος στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπως ανακοίνωσαν οι κόρες της στο AFP.
Νάντια Φαρές: Ο εντοπισμός της στην πισίνα και η δύσκολη μάχη στη ΜΕΘ
Η ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητη το απόγευμα του Σαββάτου, 11 Απριλίου, στην πισίνα του αθλητικού συγκροτήματος Blanche. Κολυμπούσε με βατραχοπέδιλα και σανίδα όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της, παραμένοντας κάτω από το νερό για αρκετά λεπτά. Διασώθηκε γρήγορα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière, όπου εισήχθη σε εντατική θεραπεία και τέθηκε σε τεχνητό κώμα.
«Με τεράστια θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Νάντια Φαρές αυτή την Παρασκευή. Η Γαλλία έχασε μια σπουδαία καλλιτέχνιδα, αλλά για εμάς, είναι πάνω απ' όλα μια μητέρα που μόλις χάσαμε», έγραψαν η Σίλια και η Σάνα Τσασμάν.
Ποια ήταν η Νάντια Φαρές
Γεννημένη στο Μαρακές το 1968, η Νάντια Φαρές μεγάλωσε ανάμεσα στο Μαγκρέμπ και τη Νότια Γαλλία, όπου εγκαταστάθηκε η οικογένειά της όταν ήταν ακόμα παιδί. Από πολύ μικρή ηλικία, τα καλλιτεχνικά της ένστικτα εκφράστηκαν στο θέατρο και τον χορό.
Το 1992 σηματοδότησε μια καμπή με την ταινία Les Amants du Pont-Neuf, όπου ο Λεό Καράξ την προσέλαβε, και ιδιαίτερα με την ταινία Les Démons de Jésus του Μπερνί Μπονβουαζέν (1997), ένα συναρπαστικό χρονικό της εργατικής Γαλλίας, όπου υποδύθηκε την επαναστατική κόρη μιας αντισυμβατικής οικογένειας. Τρία χρόνια αργότερα, απέναντι στον Ζαν-Υγκ Ανγκλάντ στην ταινία Άντονι Ζίμερ ή δίπλα στον Βενσάν Κασέλ στην ταινία Τα Πορφυρά Ποτάμια, επιβεβαιώνει την ιδιότητά της ως ηθοποιού που αγαπά το ρίσκο.
Το 2007, το Χόλιγουντ άνοιξε τις πόρτες με την ταινία "Το Φίδι" και τη σειρά "Ο Φρουρός".
Με πληροφορίες από Le Figaro