- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τουρκία: Τρεις μαθητές και ένας δάσκαλος νεκροί από τους πυροβολισμούς στο σχολείο
Τουλάχιστον 20 οι τραυματίες
Τουρκία: Μακελειό από επίθεση σε σχολείο – Νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Τουρκίας έπειτα από πυροβολισμούς σε Γυμνάσιο που βρίσκεται στην επαρχία Καχραμάνμαρας.
Το σχολικό κτίριο εκκενώθηκε άμεσα, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το αιματηρό περιστατικό στην Τουρκία 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν.
Ο κυβερνήτης του Καχραμανμαράς, Μουκερέμ Ουνλούερ, δήλωσε: «Ο δράστης είναι μαθητής της Β΄Γυμνασίου. Ο πατέρας του είναι πρώην αστυνομικός. Πιστεύεται ότι πήρε και το όπλο του πατέρα του. Συνολικά 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 1 δάσκαλος και 3 μαθητές. Ο δράστης ήρθε με 5 όπλα και 7 γεμιστήρες και επιτέθηκε σε 2 αίθουσες διδασκαλίας».
«Κινήθηκε μέσα στο σχολείο και συνέχισε να πυροβολεί»
Ο δημοσιογράφος του CNN Türk, Μπουράκ Εμέκ, περιέγραψε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το περιστατικό, αναφέροντας:"Μετά από αναφορές για πυροβολισμούς μπροστά από το σχολείο, έγινε κλήση στη γραμμή έκτακτης ανάγκης 112 του Καχραμάνμαρας. Πολυάριθμα ασθενοφόρα και αστυνομικές ομάδες στάλθηκαν στο σχολείο. Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο δράστης πυροβόλησε πρώτα στον αέρα στην αυλή του σχολείου, στη συνέχεια κινήθηκε μέσα στο σχολείο και συνέχισε να πυροβολεί. Οι αρχικές πληροφορίες από την περιοχή δείχνουν ότι υπάρχουν τραυματίες".
Η δεύτερη ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία, μέσα σε ένα 24ωρο
Πρόκειται για τη δεύτερη ένοπλη επίθεση σε σχολικό συγκρότημα, στη γειτονική χώρα σε λιγότερο από ένα 24ωρο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, πρώην μαθητής επαγγελματικού λυκείου εισέβαλε στο παλιό του σχολείο, πυροβολώντας αδιακρίτως. Τραυμάτισε τουλάχιστον 16 άτομα, προτού βάλει τέλος στη ζωή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους να περιορίσουν τις εξωτερικές δραστηριότητες
Η ανατολική Ελλάδα στις περιοχές με τον μεγαλύτερο κίνδυνο, δηλώνουν Έλληνες ερευνητές
«Ήταν το τέλος του πολιτικού μου ταξιδιού», δήλωσε ο συγκινημένος
Η Βικτόρια Βιγιαρουέλ έκανε ειδική αναφορά στον πόλεμο των Φόκλαντ του 1982
Αντιδράσεις από την Καθολική Εκκλησία και μελών του ιατρικού κλάδου
«Μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν γνώμη», απαντάει ο υπουργός Εξωτερικών
Ο ηγέτης του Reform UK θέλει να κλείσει τα στόματα όσων τον κατηγορούν για διαφθορά
Αναμνήσεις από το διαμέρισμα της οδού Αρνάλδας στη Λευκωσία κι από τα γεγονότα που άλλαξαν την Κύπρο
Η μετοχή βρίσκεται επικίνδυνα κοντά στο να πέσει κάτω από την τιμή των 135 δολαρίων της δημόσιας προσφοράς
Η «Συμμαχία των Προθύμων» ετοιμάζεται για ασκήσεις μαζί με το Κίεβο
Η Μητροπολιτική Αστυνομία συνέλαβε έναν 20χρονο για απειλητική ανάρτηση κατά του ηγέτη του Reform UK
Η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται για καρκίνο πάει «πραγματικά καλά»
Eξακολουθεί να καταβάλλει σχεδόν 7,5 εκατ. δολάρια
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε στο Κίεβο νέα συμφωνία σύμπραξης
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας «ευχαριστεί» για την προσοχή που τράβηξε πάνω του
Τα μαθηματικά της θηριωδίας των Ταλιμπάν
Ο πόλεμος ΗΠΑ - Ιράν μετατράπηκε σε μάχη για τα «διόδια» της θάλασσας
Κλιμακώνεται η κρίση στη Μέση Ανατολή
Από την απόβαση του 1982 και τη νίκη της Θάτσερ μέχρι το «Χέρι του Θεού» και το γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.