- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Νεκρός ανασύρθηκε ένας εγκλωβισμένος από τη διώροφη πολυκατοικία που κατέρρευσε στην Κύπρο, τουλάχιστον τρεις τραυματίες
Νεκρός ανασύρθηκε πριν λίγο ένας εγκλωβισμένος στα συντρίμμια της διώροφης πολυκατοικίας, τμήμα της οποίας κατέρρευσε στην περιοχή της Γερμασόγειας στην Λεμεσό της Κύπρου, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.
Στο σημείο βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση των αρχών, καθώς σύμφωνα με το philenews.com υπάρχουν πληροφορίες για έναν ακόμη εγκλωβισμένο, ενώ ήδη έχουν καταγραφεί τρεις τραυματίες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Κύπρου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Cyprus Times.
Στο σημείο επικρατεί έντονη κινητοποίηση των αρχών, με άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών. Έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στο κτίριο υπήρχαν 8 με 10 διαμερίσματα και κατά την ώρα της κατάρρευσης του κτιρίου υπήρχαν πέντε με έξι άτομα, κάποια στο κομμάτι που κατέρρευσε και κάποια εντός αυτού που δεν κατέρρευσε.
Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το κτίριο είχε κριθεί ακατάλληλο και είχαν καλέσει τα πρόσωπο που διέμεναν εντός να το εγκαταλείψουν.