- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τη στιγμή που ο Nετανιάχου διέταξε τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί αποτύπωσε φωτογραφία την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Αλί Λαριτζανί δέχθηκε επίθεση από την Ισραηλινή Αεροπορία, μαζί με τον γιο του, σε κρησφύγετο.
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ίσραελ Κατζ, δήλωσε ότι ο Λαριτζανί «εξαλείφθηκε» και ότι αυτός και ο πρωθυπουργός Nετανιάχου έδωσαν εντολή στον στρατό να «συνεχίσει να καταδιώκει» την ηγεσία του Ιράν.
Image: Prime Minister Netanyahu directing orders to take out senior figures within the Iranian regime.
— Open Source Intel (@Osint613) March 17, 2026
(According to the regime supporters, Netanyahu is not alive…) pic.twitter.com/7YR2tW6tA2
Ο Λαριτζανί εμφανίστηκε τελευταία φορά δημόσια την Παρασκευή, όταν παρευρέθηκε στη συγκέντρωση για την Ημέρα Αλ-Κουντς υπέρ των Παλαιστινίων στην Τεχεράνη, μαζί με τον πρόεδρο του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν.
Ήταν πρώην διαπραγματευτής για τα πυρηνικά του Ιράν και στενός σύμμαχος του εκλιπόντος Ανώτατου Ηγέτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ο οποίος σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου.