- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου προτρέπει του πολίτες του Ιράν να σταθούν απέναντι στο καθεστώς της Τεχεράνης
Νέο δημόσιο κάλεσμα προς τους πολίτες του Ιράν απηύθυνε την Κυριακή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προτρέποντάς τους να σταθούν απέναντι στο καθεστώς της Τεχεράνης. Το μήνυμά του μεταδόθηκε μέσω βίντεο που ανάρτησε στην πλατφόρμα X.
A message from Prime Minister of Israel, Benjamin Netanyahu, to the brave people of Iran.
— Prime Minister of Israel (@IsraeliPM) March 8, 2026
پیام نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو به ملت شجاع ایران pic.twitter.com/FHp8LdqwC1
«Πιστεύω ότι, αν υψώσετε ανάστημα τη στιγμή της αλήθειας, δεν θα αργήσει η ημέρα που το Ισραήλ και το Ιράν θα ξαναγίνουν γενναίοι φίλοι», δήλωσε.
Αρχηγός ισραηλινού στρατού: Προετοιμαστείτε για το ενδεχόμενο ο πόλεμος να «διαρκέσει πολύ»
Ο αντιστράτηγος Εγιάλ Ζαμίρ μίλησε σε σύσκεψη αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε με τον επικεφαλής της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου και άλλους στρατιωτικούς αξιωματούχους, σύμφωνα με δηλώσεις που έδωσε στη δημοσιότητα ο στρατός.
«Το Ισραήλ βρίσκεται ήδη σε κατάσταση παρατεταμένης έκτακτης ανάγκης εδώ και δύο χρόνια», είπε ο Ζαμίρ. «Αυτό που χρειαζόμαστε κυρίως τώρα είναι επιμονή και υπομονή. Θα πάρει ακόμη πολύ χρόνο, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό, και όσο χρόνο κι αν χρειαστεί, τόσο θα χρειαστεί».
Το Ισραήλ κατέστρεψε τα γραφεία της αεροπορίας των Φρουρών της Επανάστασης
Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κατέστρεψε τα κεντρικά γραφεία της αεροπορίας των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν στην Τεχεράνη, κατά τη διάρκεια πρόσφατου κύματος επιδρομών, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, ταξίαρχος Έφι Ντέφριν.
Ο Ντέφριν δήλωσε ότι από τα συγκεκριμένα κεντρικά γραφεία το Ιράν «διαχειριζόταν τις επιθέσεις με πυραύλους και drones κατά του Ισραήλ και χωρών της περιοχής».