Κοσμος

Τουρκία: Πήρε άδεια από τη φυλακή, σκότωσε μέλη της οικογένειάς του και αυτοκτόνησε

Ο 35χρονος φέρεται να τσακώθηκε αρχικά με την 57χρονη μητέρα του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Ο 35χρονος βγήκε από τη φυλακή και σκότωσε μέλη της οικογένειάς του πριν αυτοκτονήσει

Ένας 35χρονος, ο οποίος βρισκόταν στις φυλακές της Τουρκίας για απάτη και απειλές, σκότωσε μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια ολιγοήμερης άδειας που είχε πάρει από το σωφρωνιστικό κατάστημα. 

Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Τσενγκίζ σκότωσε τη μητέρα του, την 8χρονη κόρη του και την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το έγκλημα σημειώθηκε στη συνοικία Κουσκαγκίζ στην Τουρκία

Τουρκία: Πώς καταγράφηκε το άγριο έγκλημα 

Ο 35χρονος φέρεται να τσακώθηκε με την 57χρονη μητέρα του, Αζίζ, πριν να τη σκοτώσει μαζί με την 8χρονη κόρη του, Άζρα. Στη συνέχεια έβαλε τα πτώματά τους στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, Ουκάν. Εκεί, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μεταμφιέστηκε σε διανομέα και τη σκότωσε στην είσοδο του κτιρίου ενώ στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 35χρονος φέρεται να προκάλεσε βλάβη στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού της πρώην συζύγου του προκειμένου να μην τον καταγράψουν κάμερες ασφαλείας.