- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Γερμανία: Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε ο ελεγκτής που ξυλοκοπήθηκε από 26χρονο Έλληνα
Τραγική κατάληξη είχε ο άγριος ξυλοδαρμός 36χρονου ελεγκτή τρένων στη Γερμανία, καθώς η νεκροψία – νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία. Ο άτυχος εργαζόμενος φέρεται να δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από 26χρονο Έλληνα λαθρεπιβάτη. Ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του, την Τετάρτη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε όλα τα τρένα και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας, για τον εργαζόμενο που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε συρμό που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ρηνανία-Παλατινάτο προς το Ζάαρλαντ. Λίγο μετά την αναχώρηση από τον σταθμό του Λάντστουλ, κοντά στο Κάιζερσλάουτερν, ο 36χρονος ελεγκτής τουρκικής καταγωγής, Σερκάν Κ., προχώρησε σε έλεγχο εισιτηρίων τεσσάρων επιβατών. Ένας εξ αυτών δεν διέθετε έγκυρο εισιτήριο και του ζητήθηκε να αποβιβαστεί στον επόμενο σταθμό. Τη στιγμή που το τρένο ξεκινούσε εκ νέου, ο 26χρονος φερόμενος δράστης επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στον ελεγκτή, καταφέροντάς του επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι με γροθιές.
Ο Σερκάν Κ. κατέρρευσε βαριά τραυματισμένος και διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε περίπου 24 ώρες αργότερα. Όπως γνωστοποίησε η Εισαγγελία του Ζάαρμπρυκεν, τα προκαταρκτικά ευρήματα της νεκροψίας αποδίδουν τον θάνατό του σε εγκεφαλική αιμορραγία, συνέπεια των ισχυρών χτυπημάτων που δέχθηκε, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί μαχαίρι ή άλλο αντικείμενο. Οι αρχές εξαπέλυσαν άμεσα έρευνες, εντοπίζοντας γρήγορα τον 26χρονο Έλληνα, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Ο 36χρονος εργαζόταν επί 15 χρόνια στη Deutsche Bahn, ζούσε στο Λούντβιχσχαφεν και ήταν μονογονέας δύο αγοριών, ηλικίας 11 και 13 ετών.
Das ist der Kontrolleur Serkan C. von der Deutschen Bahn. Er wohnte in Ludwigshafen. Und war Familienvater. Ruhe in Frieden 🙏🕯🖤#Landstuhl #RheinlandPfalz #Homeburg #Saarland #DeutscheBahn #ÖPNV pic.twitter.com/HgS82OZhjs
— Fabienne 🇩🇪 (@Fabienne20244) February 4, 2026