- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τραμπ απειλεί να μηνύσει τον Τρέβορ Νόα για τα σχόλια του στα Grammy
Η απάντηση στο Truth Social
O Ντόναλντ Τραμπ απειλεί να μηνύσει τον Τρέβορ Νόα για τα σχόλια του στα Grammy - Η απάντηση στο Truth Social
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να προσφύγει νομικά εις βάρος του παρουσιαστή της 68ης τελετής απονομής των βραβείων Grammy, Τρέβορ Νόα, εξαιτίας μιας αναφορά που έκανε ο κωμικός στην υπόθεση του Τζέφρι Έπσταϊν.
«Τα Grammy είναι τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ουσιαστικά δεν μπορείς να τα παρακολουθήσεις», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social, προτού στρέψει τα βέλη του εναντίον του Νόα προσωπικά. «Ο παρουσιαστής Τρέβορ Νόα, όποιος κι αν είναι, είναι σχεδόν τόσο κακός όσο και ο Τζίμι Κίμελ στα Χαμηλής Ακροαματικότητας Βραβεία Όσκαρ», συνέχισε.
«Ο Νόα μίλησε ΨΕΥΔΩΣ για εμένα, (λέγοντας) ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπιλ Κλίντον πέρασαν χρόνο στο νησί του Έπσταϊν. ΛΑΘΟΣ!!! Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Μπιλ, αλλά εγώ δεν έχω πάει ποτέ στο νησί του Έπσταϊν, ούτε κάπου κοντά, και μέχρι τη σημερινή ψευδή και δυσφημιστική δήλωση δεν έχω κατηγορηθεί ότι βρέθηκα εκεί, ούτε καν από τα Μέσα Ενημέρωσης των Ψευδών Ειδήσεων».
Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόταν στα σχόλια που έκανε ο κωμικός μετά την ανακοίνωση του βραβείου Grammy για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, το οποίο κέρδισε η Μπίλι Άιλις. «Ορίστε, το τραγούδι της χρονιάς! Συγχαρητήρια Μπίλι Άιλις (…) Αυτό είναι το Grammy που θέλει κάθε καλλιτέχνης, σχεδόν τόσο όσο o Τραμπ θέλει τη Γροιλανδία», σχολίασε ο Νόα, προτού προσθέσει: «Το οποίο βγάζει νόημα διότι, αφού έφυγε ο Έπσταϊν, χρειάζεται ένα νέο νησί για να περνάει την ώρα του με τον Μπιλ Κλίντον».
Ο Τραμπ απείλησε: «Ο Νόα, ένας τελείως χαμένος, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και να τα ξεκαθαρίσει γρήγορα. Φαίνεται ότι θα στείλω τους δικηγόρους μου να μηνύσουν αυτόν τον κακόμοιρο, ατάλαντο, ηλίθιο παρουσιαστή και να τον μηνύσουν για πολλά χρήματα». «Ετοιμάσου, Νόα, θα σπάσω πλάκα μαζί σου», κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραγική κατάληξη στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης - Τραυματίες, ζημιές και εκτροπές πτήσεων
Αποκαλύψεις για βιασμούς και κακοποίηση ανηλίκων κλονίζουν την κληρονομιά του εμβληματικού ακτιβιστή
Στόχος εθελοντική εβραϊκή υπηρεσία πρώτων βοηθειών - Αναζητούνται τρεις ύποπτοι
Φατίχ Μπιρόλ: Η παγκόσμια οικονομία υπό «μείζονα απειλή» λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες
Αυτοκόλλητα με δηλώσεις Σάντσεθ σε πυραύλους - Αντιδράσεις για το πολιτικό μήνυμα
Η Αριστερά κρατά το Παρίσι και τη Μασσαλία, η ακροδεξιά χάνει κρίσιμες μάχες σε μεγάλες πόλεις
Ισπανική παρέμβαση για Στενά του Ορμούζ και Μέση Ανατολή και προειδοποίηση για την παγκόσμια ενεργειακή κρίση
Επικοινωνία ΕΕ - Ιράν για τις επιθέσεις και τις επιπτώσεις στην περιφερειακή ασφάλεια
Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό - Το CDU πρώτο, το SPD σε ιστορικό χαμηλό, ισχυρή άνοδος AfD
Σοβαρές ζημιές σε κτίρια και τραυματισμοί ηλικιωμένων μετά από ισχυρή έκρηξη σε κατοικημένη περιοχή
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ζητά στήριξη από την Ευρώπη - Κάνει λόγο για άμεση απειλή
Ο «πατριωτισμός της σημαίας» δεν προσφέρεται για πολιτική εργαλειοποίηση αλλά για τη συσπείρωση γύρω από μια σημαία που συμβολίζει την ειρήνη, τη φιλία και τη συνεργασία των λαών.
Δέκα διασωθέντες από τα συντρίμμια - Έρευνες σε εξέλιξη για έναν αγνοούμενο μετά την κατάρρευση
Εκτεταμένες επιδρομές και καταστροφή υποδομών, ανησυχία για αποκλεισμό περιοχών και αμάχους
Αβέβαιες μάχες σε μεγάλες πόλεις - Καθοριστικές οι μετακινήσεις ψηφοφόρων
Τεχνική βλάβη σε εκπαιδευτική πτήση οδήγησε σε τραγωδία με επτά θύματα στο Κατάρ
Βομβαρδισμός στα social κατά των «χαιρέκακων» δηλώσεων. «Είσαι παραμορφωτική ουλή στην αξιοπρέπεια του έθνους μας», απαντούν επώνυμοι στον Τραμπ.
Η ιστορία της «ναυτικής περιπέτειας» 3 τόνων σκουπιδιών
Ανησυχία για την ψυχική υγεία του 39χρονου ηθοποιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.