- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα μαχαίρια «πρόδωσαν» τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην κοπή της πίτας των ομογενών
Διακοπή ρεύματος και δύο ελαττωματικά μαχαίρια στην εκδήλωση των ομογενών στην Κωνσταντινούπολη
Απρόοπτα και σχόλιο περί κακού οιωνού στην κοπή πίτας ομογενών Κωνσταντινούπολης
Από απρόοπτα σημαδεύτηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ομογενειακών ενώσεων της Κωνσταντινούπολη, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίος.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, η τελετή συνοδεύτηκε από τρία διαδοχικά προβλήματα που προκάλεσαν αμηχανία στους παρευρισκόμενους.
Τα απρόοπτα και η αντίδραση του Βαρθολομαίου
Το πρώτο απρόοπτο σημειώθηκε με την έναρξη της εκδήλωσης, όταν καταγράφηκε διακοπή ρεύματος στον χώρο, προκαλώντας προσωρινή αναστάτωση πριν αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και συνεχιστεί η τελετή.
Το δεύτερο και πιο χαρακτηριστικό περιστατικό συνέβη κατά την κοπή της βασιλόπιτας. Το μαχαίρι που δόθηκε αρχικά στον Πατριάρχη έσπασε, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί άμεσα. Ωστόσο, ούτε το δεύτερο μαχαίρι στάθηκε λειτουργικό, καθώς στράβωσε τη στιγμή της κοπής.
«Κακός οιωνός», σχολίασε με χιούμορ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, πριν ολοκληρώσει τελικά την κοπή της πίτας, κλείνοντας την εκδήλωση μέσα σε κλίμα συγκρατημένης ευθυμίας παρά τα απρόοπτα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.