Κοσμος

Νιγηρία: Τραυματίας σε τροχαίο ο διάσημος μποξέρ Άντονι Τζόσουα – Νεκροί δύο επιβάτες

Σύμφωνα με το BBC, ο 36χρονος μποξέρ δεν διατρέχει κίνδυνο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο όχημα που επέβαινε ο Άντονι Τζόσουα ήταν ακόμη τρεις επιβάτες με τον διάσημο μποξέρ να κάθεται στο πίσω κάθισμα όταν συνέβη το τροχαίο

Ο διάσημος μποξέρ Άντονι Τζόσουα τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Νιγηρία, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 36χρονος Τζόσουα βρισκόταν στο όχημα όταν αυτό συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λάγος-Ιμπαντάν στην πόλη Μακούν της Νιγηρίας.

Ο υπεύθυνος προώθησης του Τζόσουα, Έντι Χερν, μιλώντας στην Daily Mail Sport, δήλωσε: «Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον Άντονι και δεν θέλουμε να κάνουμε εικασίες για την κατάστασή του, αλλά ευτυχώς φαίνεται να είναι καλά από ό,τι έχω δει στα βίντεο που κυκλοφορούν. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη και θα σας ενημερώσουμε μόλις μπορέσουμε».

Από την πλευρά του, ο CP Lanre Ogunlowo, αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο Άντονι Τζόσουα ενεπλάκη σε τροχαίο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το BBC, ο 36χρονος μποξέρ είναι καλά στην υγεία του, όπως επιβεβαίωσαν οι νιγηριανές Αρχές.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο όχημα που επέβαινε ο Άντονι Τζόσουα, ήταν ακόμη τρεις επιβάτες και ο γνωστός μποξέρ καθόταν στο πίσω κάθισμα, όταν συνέβη το τροχαίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @anthonyjoshua