- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μπόνι Μπλου: Απέλαση και 10ετής αποκλεισμός από την Ινδονησία για τη βρετανίδα πορνοστάρ
Κατηγορείται για συμμετοχή σε παραγωγή πορνογραφικού περιεχομένου
Η Μπόνι Μπλου συνελήφθη μαζί με δύο Βρετανούς και έναν Αυστραλό, με την υποψία παραγωγής πορνογραφικού υλικού, καθώς την εντόπισαν με άλλους 17 άντρες σε στούντιο
Δεκαετής απαγόρευση εισόδου στην Ινδονησία αποφασίστηκε για τη βρετανίδα πορνοστάρ Μπόνι Μπλου, από τις αρμόδιες Αρχές.
Η Ινδονησία επέβαλε απαγόρευση εισόδου διάρκειας δέκα ετών στη Μπόνι Μπλου, μετά την απέλασή της από τη χώρα λόγω συμμετοχής στην παραγωγή πορνογραφικού περιεχομένου που, σύμφωνα με τις αρχές, θα μπορούσε να προκαλέσει «δημόσια αναταραχή».
Την ανακοίνωση έκανε σήμερα, Δευτέρα, η γενική διεύθυνση μετανάστευσης, μετέδωσε η Daily Mail.
Η 26χρονη, με πραγματικό όνομα Τία Μπίλινγκερ, απελάθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα έπειτα από αστυνομική έφοδο σε στούντιο στην περιοχή Μπαντούνγκ, κοντά στην πρωτεύουσα της επαρχίας του Μπαλί, Ντενπασάρ. Κατά την επιχείρηση, οι αρχές κατέσχεσαν μεταξύ άλλων, προφυλακτικά, λιπαντικό, στικάκια μνήμης, καθώς και ένα σκούρο μπλε φορτηγάκι με την επιγραφή «Bang Bus».
Η Μπόνι Μπλου συνελήφθη μαζί με δύο Βρετανούς και έναν Αυστραλό άνδρα, με την υποψία παραγωγής πορνογραφικού υλικού, καθώς την εντόπισαν με άλλους 17 άντρες σε στούντιο. Ωστόσο, μετά από έλεγχο στο κινητό της τηλέφωνο, οι αρχές διαπίστωσαν ότι τα βίντεο που εντοπίστηκαν ήταν «ιδιωτικά» και δεν προορίζονταν για δημόσια διανομή, με αποτέλεσμα να μην της ασκηθεί ποινική δίωξη.
Ο αναπληρωτής επικεφαλής της διεύθυνσης μετανάστευσης δήλωσε ότι η Μπόνι Μπλου εισήλθε στη χώρα με βίζα κατά την άφιξη, την οποία χρησιμοποίησε για την παραγωγή εμπορικού περιεχομένου. «Οι δραστηριότητες αυτές δεν συνάδουν με τις προσπάθειες της κυβέρνησης να διατηρήσει την εικόνα του ποιοτικού τουρισμού του Μπαλί και να σεβαστεί τις τοπικές πολιτιστικές αξίες», ανέφερε.
Η Ινδονησία εφαρμόζει ιδιαίτερα αυστηρή νομοθεσία κατά της πορνογραφίας, με ποινές που φτάνουν έως και τα 12 έτη φυλάκισης και πρόστιμα 360.000 δολαρίων. Παράλληλα, η Βρετανίδα πορνοστάρ και ο συνεργάτης της καταδικάστηκαν σε μικρό πρόστιμο για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Μετά την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Μπόνι Μπλου προκάλεσε αντιδράσεις δηλώνοντας ότι «είναι πλούσια και έχει καλούς δικηγόρους», ενώ υποστήριξε πως συνεργάτιδά της την κατήγγειλε στις αρχές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι ευρωβουλευτές που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στο Ευρωκοινοβούλιο
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Από τον καυγά προκλήθηκε το τραύμα στο κεφάλι του Diddy με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
Η κόκκινη γραμμή της Αθήνας
Τι ανακοίνωσε το Βατικανό
«Η δίκη έχει πολιτικά κίνητρα και αποσκοπεί στον αποκλεισμό από την πολιτική ζωή»
Xαρακτήρισε παράνομες τις αμερικανικές κυρώσεις κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Το τέλος μιας παράδοσης αιώνων;
Ο ΥΠΕΞ Ζαν-Νοέλ Μπαρό προειδοποιεί για ξένες παρεμβάσεις στις επερχόμενες εκλογές
Η ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση
Το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ενίσχυση των υπηρεσιών υποστήριξης θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης
Ο 19χρονος «αρχικυνηγός ποντικιών» της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης
Σοκαριστικές καταγγελίες στη δίκη του κωμικού
Γείτονες ενημέρωσαν τις αρχές για το άγριο, διπλό έγκλημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.