- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πελικό βασικός ύποπτος για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 23χρονης πριν από 35 χρόνια
Η Σοφί Ναρμ παρουσίαζε σε «πελάτες» ένα διαμέρισμα στο Παρίσι - Τη βρήκαν ημίγυμνη
Οι γαλλικές αρχές εξετάζουν την εμπλοκή του Ντομινίκ Πελικό στον βιασμό και τη δολοφονία μιας 23χρονης πριν από 35 χρόνια
Οι γαλλικές αρχές θα προχωρήσουν στην εκταφή των λειψάνων μιας 23χρονης, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε το 1991 στο Παρίσι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει ευθύνη για το έγκλημα αυτό ο Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος καταδικάστηκε πέρυσι σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και καλούσε άγνωστους άνδρες να τη βιάσουν.
Αφού το πρώτο αίτημά της απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό τον Απρίλιο, το Εφετείο των Βερσαλλιών, κοντά στο Παρίσι, δικαίωσε σήμερα την Μπεατρίς Ζαβαρό, τη δικηγόρο του Πελικό.
«Είναι μια μικρή δικαστική νίκη, επειδή αρνείται κάθε εμπλοκή του» στην υπόθεση, δήλωσε η δικηγόρος. «Ο στόχος είναι να βρεθεί κάτι (στα λείψανα του θύματος, της κτηματομεσίτριας Σοφί Ναρμ, ) που θα μπορούσε να οδηγήσει στον δράστη», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ο 72χρονος πελάτης της πιστεύει ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να αποκλειστεί η εμπλοκή του.
Η γενική εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε ότι με την απόφαση του Εφετείου των Βερσαλλιών ανοίγει ο δρόμος για την εκταφή της Σοφί Ναρμ.
Τον Δεκέμβριο του 1991 η Σοφί Ναρμ βιάστηκε και δολοφονήθηκε ενώ παρουσίαζε σε «πελάτες» ένα διαμέρισμα στο Παρίσι. Η νεκρή βρέθηκε ημίγυμνη και ξυλοκοπημένη από τον διευθυντή του γραφείου όπου εργαζόταν.
Ο δράστης δεν ταυτοποιήθηκε ποτέ. Πρόσφατα διατυπώθηκαν υπόνοιες για τον Ντομινίκ Πελικό αφού ο τελευταίος παραδέχτηκε εν μέρει ότι είχε εμπλακεί στην απόπειρα δολοφονίας μιας άλλης κτηματομεσίτριας, το 1999, στην περιοχή του Παρισιού. Και οι δύο γυναίκες είχαν γδυθεί με τον ίδιο τρόπο. Στον τόπο της δολοφονίας της Ναρμ ήταν διάχυτη η οσμή αιθέρα, αναισθητικού που χρησιμοποιήθηκε και στην επίθεση της δεύτερης κτηματομεσίτριας.
Η Μπεατρίς Ζαβαρό υποστηρίζει ότι η Σοφί Ναρμ ενδέχεται να έπεσε θύμα του Φρανσουά Βερόν του «Βλογιοκομμένου», ενός κατά συρροή δολοφόνου που καταζητείτο από τις αρχές τη δεκαετία του 1980 αλλά έχει πλέον πεθάνει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To krapfen που έγινε viral
Τι λέει ο Αχμέντ Φουάντ Αλχατίμπ
Δεν είναι γνωστό πόσα κυκλοφορούν
Καθώς η αφόρητη ζέστη αλλάζει και το dress code
Η επίμαχη εικόνα είχε τραβηχτεί σε κινηματογραφική προβολή στο Λας Βέγκας
Η Συρία είναι το πιο επικίνδυνο μέτωπο
Το νομικό εμπόδιο για μόνιμη επιστροφή
Τρίτη καταδίκη για παρόμοιο αδίκημα
Διαμαρτυρόμενοι για το χοιρινό που σερβίρει το μαγαζί
Αντιδράσεις για την ελευθερία του Τύπου
Πώς λειτουργεί το κόλπο
«Τα πυρομαχικά δεν μπορεί να αποθηκεύονται κοντά σε κατοικίες» δηλώνει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Το σπίτι που νοίκιασε και η έρευνα για τον Άντριου
Υπήρξε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρμαχος της αυστηρής εφαρμογής της μεταναστευτικής νομοθεσίας στις ΗΠΑ
Έχει φανατικό κοινό στον χώρο της μόδας
«Άξιζε τον κόπο» υποστήριξε στους αστυνομικούς
Γιατί άδειασαν οι αποθήκες και γιατί είναι πιο ευάλωτη η δυτική Ευρώπη
Η ανάρτηση στο Truth Social για το παρασκήνιο της συμφωνίας
Ανείπωτη τραγωδία μετά τις φονικές πλημμύρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.