Influencer πέταξε από βράχο τον 7χρονο γιο του, για να μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του
Η κίνησή του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις
Influencer πέταξε από βράχο τον 7χρονο γιο του, για να μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του
Ποικίλα σχόλια συγκέντρωσε ένα βίντεο στο οποίο ένας influencer πετά τον 7χρονο γιο του από βράχο, σε λίμνη, προκειμένου να τον μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του.
Ο Γκάρετζ Τζι, ο influencer πίσω από τον λογαριασμό «The bucket list family» στο Instagram, που έχει 3,1 εκατομμύρια followers, επέλεξε να «εκπαιδεύσει» έτσι τον 7χρονο Κάλι, το μικρότερο από τα τρία παιδιά του.
«Στους περισσότερους δεν θα αρέσει πώς μαθαίνουμε στα παιδιά μας να πηδούν από βράχο», αναφέρει στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. Σε αυτό, είναι με τον γιο του πάνω σε βράχο στη λίμνη Πάουελ και έπειτα από λίγο τον πετά στο νερό.
Αυτό έγινε από ύψος που «ξέραμε ότι θα ήταν ασφαλής», αναφέρει στην ανάρτησή του, στην οποία υπογραμμίζει πως δεν συμβουλεύει τους άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο, ενώ σημειώνει ότι δεν το έχει κάνει αυτό με όλα τα παιδιά του.
«Πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια, η δεύτερη να μάθεις ότι μπορείς να κάνεις δύσκολα πράγματα και η τρίτη να διασκεδάζεις», συμπληρώνει. «Πραγματικά, ο μεγαλύτερος κίνδυνος θα ήταν αν δίσταζε, δεν πηδούσε αρκετά μακριά και έπεφτε στον βράχο. Οπότε, προκειμένου να είναι πιο ασφαλής και επειδή θέλαμε να πηδήξει αλλά ένιωθε σίγουρος, τον πέταξα», συνεχίζει.
Πάντως, η ανάρτηση περιλαμβάνει και μια προειδοποίηση. «Το να μαθαίνεις στα παιδιά σου να είναι θαρραλέα γυρίζει μπούμερανγκ όταν μεγαλώνουν και αρχίζουν να πηδάνε από ύψη που εσύ δεν τολμάς καν», γράφει.
Κάποιοι από τους followers επικροτούν την κίνηση του influencer, αλλά πολλοί επισημαίνουν πόσο επικίνδυνο είναι κάτι τέτοιο. Επίσης, πολλοί αναρωτιούνται αν ο 7χρονος ήξερε πως θα τον πετάξει ο πατέρας του από τον βράχο.
«Ναι. Είχε την επιλογή να κατέβει, να πηδήξει μόνος του ή να τον πετάξω. Επέλεξε να τον πετάξω. Όμως, ήταν τρομακτικό για εκείνον αλλά και για εμένα, επειδή έπρεπε να σιγουρευτώ ότι δεν θα πιαστεί από πάνω μου και θα χτυπήσει στον βράχο, όπως και ότι θα πέσει στα πόδια με το νερό», εξήγησε ο influencer.
Η ανάρτηση του πατέρα που έσπρωξε τον 7χρονο γιο του από τον βράχο για να κάνει βουτιά
«Αυτό ΔΕΝ είναι γονική συμβουλή. Αυτό ΔΕΝ είναι κάτι που σας συμβουλεύω να δοκιμάσετε. Επίσης, αυτό ΔΕΝ είναι κάτι που κάναμε με όλα τα παιδιά μας. Κάθε παιδί είναι αρκετά διαφορετικό, οπότε ο τρόπος που γινόμαστε γονείς, πειθαρχούμε και διδάσκουμε το ΠΩΣ ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ είναι αρκετά διαφορετικός :) Σίγουρα η 1η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια. Η 2η είναι να μάθεις ότι ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις δύσκολα πράγματα. Η 3η είναι να διασκεδάζεις :) Λοιπόν, μιλώντας για την πρώτη προτεραιότητα, την ασφάλεια… Πήγαμε τον μικρό μας Cali σε έναν βράχο που ξέραμε ότι θα ήταν ασφαλής. Πραγματικά ο μεγαλύτερος κίνδυνος θα ήταν αν δίσταζε, δεν πηδούσε μακριά και έπεφτε από την πλευρά του βράχου. Έτσι, για να είμαστε ιδιαίτερα ασφαλείς, επειδή ήθελε να πηδήξει αλλά δεν αισθανόταν σίγουρος… Τον πέταξα. Τελικά ένα αετόπουλο πρέπει να φύγει από τη φωλιά…ή να το πετάξουν από τη φωλιά ;) και να μάθει ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ! Αλλά προειδοποίηση: Το να μαθαίνετε στα παιδιά σας να είναι γενναία αρχίζει να γυρίζει μπούμερανγκ όταν μεγαλώνουν και αρχίζουν να πηδούν από ύψη που ούτε εσείς δεν τολμάτε!!! /// ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ! - @thebucketlistfamily».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι εκλογές στην Αμερική είναι στημένες», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η επικοινωνία των δύο ανδρών ξεκίνησε το 2019
Η Τεχεράνη έχει απειλήσει να χτυπήσει το Τελ-Αβίβ και αμερικανικούς στόχους ως απάντηση σε οποιαδήποτε επίθεση
Φόβοι για παγιδευμένους κάτω από τα ερείπια
Ελπίδες για τερματισμό της πολιτικής αστάθειας στη χώρα
«Βγαίνουμε ελεύθεροι έπειτα από ενάμισι χρόνο», δήλωσε ο 61χρονος Γκουανίπα
Το μνημείο βρισκόταν απέναντι από το μοιραίο μπαρ, αλλά πρόσφατα μετακινήθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά
Ο ιδρυτής του κόμματος έκανε λόγο για «απόφαση α λα Τραμπ επιπέδου Δημοκρατίας της Μπανανίας»
Ελπίδες για προσωρινή αποφυλάκιση λόγω προβλημάτων υγείας
Το άλλοθι και η αποκάλυψη του εγκλήματος
Αναλαμβάνει ο Τζεφ Ντ'ονόφριο, οικονομικός διευθυντής της εφημερίδας
Η Τακαΐτσι είχε δεσμευτεί με παραίτηση εάν το κόμμα της δεν κατάφερνε να εξασφαλίσει την πλειοψηφία
Ουκρανία και Ρωσία βρίσκονται εν μέσω ενός ιδιαίτερα ψυχρού χειμώνα
Συντετριμμένος φαίνεται να εμφανίζεται o Βρετανός πρωθυπουργός
«Ιστορική ευκαιρία» για ένα σημαντικό πλήγμα στις πυραυλικές υποδομές της Τεχεράνης
Τι υποστηρίζει ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας
«Το παράξενο χωριό στη μέση ενός παλιού διυλιστηρίου»
Τα σημειώματα και μηνύματα που ελέγχουν οι αρχές
Ο ούγγρος πρωθυπουργός Ορμπάν δήλωσε πως προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει
Οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.