- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νετανιάχου για επίθεση στο Ιράν: Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας
«Πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να μας εξαφανίσει», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Νετανιάχου: «Όταν εκπληρωθούν οι στόχοι, τότε η επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί και οι εχθροπραξίες θα σταματήσουν»
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με το Ιράν χάρη στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και στην απόφασή του να βομβαρδίσει τις εγκαταστάσεις κλειδιά του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.
«Δεν θα συνεχίσουμε τις ενέργειές μας πέραν αυτού του απαιτείται (για να εκπληρώσουμε τους στόχους), αλλά επίσης δεν θα τελειώσουμε εσπευσμένα. Όταν εκπληρωθούν οι στόχοι, τότε η επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί και οι εχθροπραξίες θα σταματήσουν», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Νετανιάχου.
«Δεν έχω αμφιβολίες ότι πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να μας εξαφανίσει και για τον λόγο αυτόν ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση για να εξουδετερώσουμε τις δύο συγκεκριμένες απειλές προς την ύπαρξή μας: την πυρηνική απειλή και την απειλή των βαλλιστικών πυραύλων. Προχωράμε βήμα-βήμα προς την επίτευξη των στόχων αυτών. Βρισκόμαστε πολύ, πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους».
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το βράδυ ότι πραγματοποιεί επιθέσεις κατά «στρατιωτικών υποδομών» στην Τεχεράνη και στο δυτικό Ιράν, ενώ νωρίτερα σήμερα είχε ανακοινώσει ότι έπληξε «δεκάδες» στρατιωτικούς στόχους, ανάμεσά τους ένα κέντρο διοίκησης πυραύλων μακρού βεληνεκούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί δεν ζητά συγγνώμη για τη διατήρηση της φιλίας τους μετά την πρώτη καταδίκη;
Τι είπε για τα βεγγαλικά στα ποτά
Οι ιρανικές αρχές κατηγορούν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ότι υποδαυλίζουν τις ταραχές
Θα μπορούσε ο στρατός να αναλάβει την εξουσία;
Πώς συνέβη η τραγωδία
Έρευνα για το κίνητρο του φρικτού εγκλήματος
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από τους Αμερικανούς να φύγουν αμέσως από τη Βενεζουέλα
Οι πληροφορίες για την κατάσταση στα νοσοκομεία
Ο διευθύνων σύμβουλος της ExxonMobil προειδοποίησε ότι η χώρα παραμένει «μη επενδύσιμη»
Φουντώνουν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις - Χωρίς ίντερνετ η χώρα - Με συλλήψεις απαντά το καθεστώς - Στους δρόμους ο κόσμος
Το Ινστιτούτο τόνισε ότι η απόφαση απονομής είναι οριστική και μόνιμη
Συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ κουρδικών και κυβερνητικών δυνάμεων στο Χαλέπι
«Οι δρόμοι της Τεχεράνης αντηχούν από τα βήματα Ιρανών που απαιτούν ελευθερία», αναφέρει η πρόεδρος της Κομισιόν
Προειδοποιεί για επέμβαση στη χώρα ο Τραμπ
«Εχθροί του Θεού οι διαδηλωτές», δηλώνει η Τεχεράνη
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα επεισόδια
Για «υβριδική επίθεση», κάνει λόγο η κυβέρνηση - Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
Οι αρχές έχουν χαρακτηρίσει την υπόθεση ως «μια ζωντανή ταινία τρόμου»
Η ανακοίνωση της τουρκικής εισαγγελίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.