- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
Ο Τάιλερ Πέρι κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε αγωγή 260 εκατ. δολαρίων από ηθοποιό
Νέα υπόθεση προκαλεί αίσθηση στη βιομηχανία του θεάματος - Αναμένονται εξελίξεις


Ο Ντέρεκ Ντίξον μηνύει τον Τάιλερ Πέρι για 260 εκατ. δολάρια, καταγγέλλοντας σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση στον χώρο εργασίας.
Ο διάσημος Αμερικανός δημιουργός κινηματογράφου και τηλεόρασης Τάιλερ Πέρι βρίσκεται αντιμέτωπος με αγωγή ύψους 260 εκατομμυρίων δολαρίων από τον ηθοποιό Ντέρεκ Ντίξον, ο οποίος τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση και επαγγελματικό εκβιασμό κατά τη συνεργασία τους στις σειρές The Oval και Ruthless.
Σύμφωνα με την αγωγή για τη σεξουαλική κακοποίηση που κατατέθηκε στο Λος Άντζελες, ο Ντίξον υποστηρίζει ότι ο Πέρι εκμεταλλεύτηκε τη δύναμή του στη βιομηχανία του θεάματος για να δημιουργήσει ένα «καταναγκαστικό, σεξουαλικά εκμεταλλευτικό περιβάλλον», με υποσχέσεις για καριέρα στην υποκριτική.
Όταν ο Ντίξον απέρριψε τις «ανεπιθύμητες προσεγγίσεις» του Πέρι, φέρεται να υπέστη αυξανόμενη σεξουαλική παρενόχληση, επίθεση και επαγγελματική αντεκδίκηση.
Ο συνήγορος του Πέρι, Μάθιου Μπόιντ, απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας την αγωγή «απάτη με σκοπό το κέρδος». «Ο Τάιλερ Πέρι δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς. Πιστεύουμε ότι οι κατασκευασμένοι αυτοί ισχυρισμοί θα καταρρεύσουν», δήλωσε στο BBC.
Ο Ντίξον αναφέρει ότι γνώρισε τον Πέρι το 2019 σε επαγγελματική εκδήλωση στα Tyler Perry Studios στην Ατλάντα. Κατά την αγωγή, ο Πέρι έκανε επανειλημμένα σεξουαλικά υπονοούμενα και προτάσεις, και όταν εκείνος τις απέρριψε, ο Πέρι τον απείλησε ότι ο χαρακτήρας του θα «πέθαινε» στην επόμενη σεζόν της σειράς.
Συγκεκριμένα, ο Ντίξον περιγράφει ένα περιστατικό σε τρέιλερ στα γυρίσματα του The Oval, όπου ο Πέρι τον φέρεται να τον παρενόχλησε σωματικά, τον πίεσε σε τοίχο και τον άγγιξε ανάρμοστα. Ο Ντίξον δήλωσε ότι αντιστάθηκε και αποχώρησε από το χώρο.
Τελικά, για να σταματήσει την κακοποίηση, ο Ντίξον παραιτήθηκε από τη σειρά και απέρριψε πρόταση του Πέρι να εργαστεί ως σεναριογράφος σε επόμενο πρότζεκτ.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στη βιομηχανία του θεάματος, με τις εξελίξεις να αναμένονται.
(Με πληροφορίες του BBC News)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άφησε την τελευταία του πνοή στα 36 του, δύο δεκαετίες μετά το τροχαίο που τον άφησε σε κώμα
Το τραύμα από γενιά σε γενιά, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
Σαν σήμερα η μέρα που άλλαξε την ιστορία - Ώρα 05:30 το πρωί
Σε τραγωδία εξελίσσεται η διοργάνωση - Ποια ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές
Όταν ένα μικρό σχολείο από τα ορεινά της Ηλείας συνδέεται με ένα λύκειο στην εμπόλεμη Ουκρανία
Τραυματίστηκαν 9 αστυνομικοί - Φόβοι για πόλεμο συμμοριών
Kατά τη διάρκεια διαγγέλματος
Μετά την παύση στην οποία τέθηκε
Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια με αφορμή την υπόθεση Έπσταιν
Το FBI έχει αναφερθεί σε «τρομακτική αύξηση» των περιπτώσεων σεξουαλικής εκβίασης
Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται
Bρετανοί βουλευτές πιέζουν για αλλαγή της νομοθεσίας
Τουλάχιστον 5 σε κρίσιμη κατάσταση - Οι πρώτες πληροφορίες
Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τη Γάζα, το Ισραήλ, την Παλαιστίνη, τους ομήρους, τους εποίκους, τον αντισημιτισμό, τον εκτοπισμό.
Μεγάλες διαφορές στις απόψεις ανάλογα με την κομματική ταύτιση - Υποβαθμίζει τον κίνδυνο η ακροδεξιά
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κινείται δικαστικά κατά του μεγιστάνα των ΜΜΕ και της Wall Street Journal
Μετά την φρικιαστική αποκάλυψη οι δύτες ανέλαβαν δράση
«Τον ονόμασαν έτσι προς τιμήν μου», αστειεύτηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ποιες χώρες είναι πρόθυμες να δεχθούν Παλαιστινίους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.